Projektledning

En grundkurs som syftar till att deltagarna ska känna sig stärkta i sin roll som projektledare

Att arbeta i projekt är mycket vanligt och både offentlig sektor och företag genomför mycket av sin verksamhet i projektform. Därför erbjuder vi en grundläggande projektledningskurs som genomförs under två kursdagar och syftar till att deltagarna ska känna sig stärkta i rollen som projektledare.

Som kursdeltagare lär du dig att planera, genomföra och avsluta projekt enligt vedertagna projektmetoder. Efter kursen har du dessutom kunskap om:

  • grundläggande terminologi inom projektledning
  • resursfördelning, ansvarsroller samt riskhantering i projekt
  • projektets roll och funktion i en organisation
  • vilka verktyg och tekniker som kan finnas för att öka chansen för framgångsrika projekt
  • vikten av kommunikation om och inom projektet
  • praktisk tillämpning av projektledning

Tid och plats

Tisdagen den 18 april och onsdagen den 19 april, kl.09.00-16.00, Hotell Munken, Mönsterås.

Deltagare

Kursen vänder sig till dig som idag arbetar som projektledare i offentlig förvaltning eller som i framtiden kommer att göra det.

Medverkande

Kursledare är Peter Elm från Peter & Partner som är utbildningskonsult och har stor erfarenhet av att utveckla både människor och organisationer. Han har en bakgrund som organisations- och regionsansvarig chef, projektledare och egen företagare och är mycket uppskattad för sitt engagemang oavsett om det är i klassrum, på företagsgolvet, på idrottsplanen eller i enskilda samtal.

Avgift

Kursavgiften är 5550 kronor exkl. moms och inkluderar kostnader för kost och kursmaterial. Vi fakturerar avgiften efter kurstillfället.

Anmälan är bindande. Vid avanmälan efter sista anmälningsdatum faktureras hela avgiften, men din plats kan överlåtas till en kollega om du får förhinder.

Sista anmälningsdag: Torsdagen den 16 mars.

Kursen har begränsat antal platser, vilket innebär att först till kvarn gäller.